Plattegrond van het gerenoveerde schoolgebouw.

Gebouw
  • Gerenoveerd
  • Logische indeling
  • Veel ruimte

Schoolgebouw

In 2017 is het gebouw compleet gerenoveerd. Het gebouw is helemaal opnieuw ingedeeld. Het gebouw werd compleet gestript en opnieuw opgebouwd met nieuwe kozijnen, nieuw sanitair, nieuwe vloeren en nieuwe plafonds. In plaats van een doolhof met hoekjes en gangetjes is er ook een logische nieuwe indeling gemaakt. Aan de buitenzijde liggen de lokalen, daartussen in het middengebied bevinden zich drie 'pleinen' waar gespeeld en gewerkt kan worden.
- De grote centrale ruimte in het hart van de school heeft een hoog dak gekregen en heet nu het samenplein. Hier houden we samen onze weekvieringen en hier heeft ook de BSO haar plek. Het speellokaal kan met een vouwwand hierbij getrokken worden. In de hal is een tribune gebouwd, met daarnaast een trap die leidt naar de kantoren boven. En een glijbaan om naar beneden te roetsjen.
- Bij de onderbouw is het speelplein gemaakt, de kleuters kunnen hier samen spelen en werken over hun thema.
-Bij de hogere groepen is op het leerplein veel ruimte om met of zonder chromebook hard aan het werk te gaan.
Voor de lessen bewegingsonderwijs maakt de school gebruik van de nabijgelegen sportzaal aan de Gentiaanstraat.

Adresgegevens:
Gereformeerde basisschool ‘t Schrijvertje
Gentiaanstraat 594, 7322 CL Apeldoorn
tel. 055 – 3601690
fax 055 – 3601692

Ontruiming

Twee keer per jaar houden we een ontruimingsoefening. Volgens een vast protocol verlaten alle groepen zo vlot en rustig mogelijk het schoolgebouw en wordt buiten op de verzamelplek gecontroleerd of iedereen er is.